ο κάθε επισκέπτης του ipedia.gr μπορεί ελεύθερα να διαβάζει όλες τις ερωτήσεις και απαντήσεις. Με τον τρόπο αυτό μαθαίνει άλλα παράλληλα έχει τη δυνατότητα να αξιολογεί τις απαντήσεις δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή και έγκυρη πηγή γνώσεων και πληροφοριών.

 

Αξιολόγηση απαντήσεων

Όπως είναι λογικό σε μια ερώτηση μπορεί να υπάρχουν αρκετές απαντήσεις. Ορισμένες απο αυτές μπορεί να είναι σωστές και πλήρεις άλλες ασαφείς ενώ υπάρχει πιθανότητα κάποιος επισκέπτης να έχει απαντήσει λάθος. Για τον λόγο αυτό η κάθε απάντηση μπορεί να κριθεί απο τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Διαβάζοντας τις απαντήσεις θα δείτε στο τέλος της κάθε μιας δύο κουμπάκια.

Πατώντας το κουμπάκι επιβράβευσης σημαίνει ότι συμφωνείτε με την απάντηση αυτή και προσθέτετε μια μονάδα στην απάντηση.

Πατώντας το κουμπάκι αποδοκιμασίας σημαίνει ότι δεν συμφωνείτε με την απάντηση αυτή και αφερείτε μια μονάδα στην απάντηση.

 

Στην ipedia.gr υπάρχει ένα σύστημα βαθμολογίας ώστε τα μέλη που έχουν δώσει τις περισσότερες άλλα ΚΑΙ καλύτερες απαντήσεις να έχουν τους πιο πολλούς πόντους.

Δεν μετράει μόνο ο αριθμός των απαντήσεων που δίνει ένας χρήστης άλλα το πόσο καλές ή κακές είναι οι απαντήσεις αυτές. Κάτω απο κάθε απάντηση υπάρχουν 2 κουμπάκια, ένα για θετική αξιολόγηση και ένα για αρνητική.

Η βαθμολογία κάθε χρήστη προκύπτει προσθέτοντας τις θετικές και αφαιρώντας τις αρνητικές αξιολογήσεις που έχει λάβεια απο τους υπόλοιπους χρήστες σε όλα τα θέματα που έχει απαντήσει.

 

ευχαριστώ

ipedia.gr διαχειριστής